We staan graag voor u klaar voor een hapje en drankje. Onze kleine kaart is overdag beschikbaar voor belegde broodjes, verse vis en een wekelijks wisselend aanbod van plates.

Regelmatig organiseren we aanschuifavonden waarbij u gezellig mee kan eten.

Ons aanbod kenmerkt zich door het gebruik van no-nonsense ingredienten van de beste kwaliteit. Bij voorkeur werken we met regionale en seizoensproducten. Op deze manier kunnen we u voordelig van dienst zijn. Onze koffies worden altijd met verse koffiebonen voor u bereid. Ons appelgebak word volgens moeders’ recept in eigen keuken gebakken met Weerribben boter, het overige gebak komt van de lokale warme bakker.

Ook bestaat er de mogelijkheid om tijdens openingstijden frites & snacks af te halen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de afhaalkaart.

Heeft u iets te vieren? Zowel voor kleine als grote gezelschappen bieden wij arrangementen op maat. Een gezellig gedekte tafel voor uw gezelschap met uw lievelingsmenu geserveerd aan tafel of als buffet. Het kan allemaal. Lekker weer? Dan steken we graag de barbecue voor u aan.

Ook met een allergie bent u van harte welkom. Er is een allergenenkaart aanwezig en waar mogelijk houden we rekening met uw allergie. Indien u goed
Belangrijk: Wij hebben een kleine keuken waar diverse allergenen verwerkt worden. Ondanks onze zorgvuldigheid is kruisbestemming niet altijd te voorkomen.

Zowel de kleine kaart als de afhaalkaart kunt u op deze pagina bekijken en downloaden.